Novetats en l’obtenció del Carnet de Guia Turístic de Catalunya

novetats-en-l’obtencio-del-carnet-de-guia-turistic-de-catalunya

Centre de Formació Barcelona Guide Bureau

Estem molt contents d’anunciar que es manté el Carnet de Guia de Turisme de Catalunya, si bé desapareixen els exàmens com a via d’accés al carnet. Finalment tenim una resposta concreta per part de la nova Direcció General de Turisme.

L’Habilitació de nous guies es realitzarà amb un nou sistema de punts que està en fase d’estudi, garantint que els guies ja habilitats accediran automàticament a aquesta nova habilitació.

El carnet s’haurà de renovar cada 5 anys mitjançant un sistema de crèdits de  reciclatge que també està en fase d’estudi.

Lògicament estem treballant per què els nostre curs de formació tingui un numero elevat de punts doncs, ara per ara, és la formació més complerta per aquells que volen ser guies de turisme de Catalunya.

D’altra banda també ens assegurarem que les accions formatives organitzades des del nostre Centre de Formació Barcelona Guide Bureau tinguin també una valoració en crèdits que permetin sumar en el reciclatge requerit.

Exerceix de guia obtenint el carnet d'habilitació de guia turístic

Exerceix de guia obtenint el carnet d’habilitació de guia turístic

Ara més que mai pren força el nostre curs, avalat per 25 anys d’experiència, doncs independentment de com s’arribin a sumar el punts necessaris, caldrà la formació específica per desenvolupar amb qualitat la feina de Guia de Turisme.

Si acceptem que el turisme és una de les poques industries que funcionen en el nostre país malgrat la crisi, és lògic pensar que aquest serà un dels sectors on la demanda de persones qualificades s’haurà de incrementar.

Des del Centre de Formació de Barcelona Guide Bureau donem una capacitació d’alt rendiment, tant en coneixements culturals com pràctics, gràcies a la combinació de sortides als escenaris reals on es desenvolupa l’activitat turística amb sessions teòriques a l’aula a càrrec de formadors especialitzats de solvència contrastada.

La formació consisteix en curs intensiu de tres mesos  (163 hores, del 10 de Gener al 30 de Març) que facilita als alumnes les eines necessàries per desenvolupar amb èxit la activitat de Guia de Turisme.  Matricula ja oberta.

Donem les  pautes que permetran als futurs guies, ser capaços de transmetre la informació de manera clara i amena, considerant en tot moment la dinàmica del grup que s’assisteix, utilitzant les tècniques de comunicació i harmonitzant-les amb una correcta coordinació de tots els elements que intervenen en la prestació del servei Turístic.

Voleu ampliar els vostres horitzons professionals? El nostre curs és la millor opció.

Format al Centre de Formació de guies de Barcelona Guide Bureau

Format al Centre de Formació de guies de Barcelona Guide Bureau

​Ben Cordialment​​

Carles Picazo

Centre de Formació Barcelona Guide Bureau