Daniel Llaudet, expert en Desenvolupament Humà

daniel-llaudet,-expert-en-desenvolupament-huma

Daniel Llaudet

Daniel Llaudet

Daniel Llaudet és Llicenciat en Psicologia i Titulat en Química. Sempre en constant formació i especialització amb els millors professionals de cada sector. Destaquem entre els títols que ha anat obtenint: Màster en Drogodependències (Psicobiologia Clínica, Universitat de Barcelona), Selecció de Personal (EIDM – França), Recursos Humans (CRECI – França), Màster en Anàlisi Transaccional, Diplomat en Morfopsicologia, Practitioner en Programació Neurolingüística, Màster Sofrologia Caycediana, Eneagrama, Biodescodificació (amb Enric Corbera), Física Quàntica aplicada a la salut, Primer i segon nivell de Reiki, Formació PSYCH-K 1er nivell a través de la integració cerebral -Kinesiologia, Constel·lacions Familiars i Organitzacionals, Pensament Creatiu/Pensament lateral “6 barrets per pensar”- The Bono Thinking Systems (USA), Coaching Transaccional Sistèmic a Coaching i comunicació.

La seva experiència professional començà en el sector químic en el departament de Investigació i Control de Qualitat on hi va estar uns 12 anys. A partir d’aquell moment el seu treball s’encarà més cap a la part de recursos humans ocupant-se de la selecció i inserció professional de persones en recerca de feina a la vegada que també es dedicà a la Orientació i Teràpia. És en aquell moment en el que entrà en una empresa internacional com a responsable de recursos humans (10 anys). L’any 2000 fundà l’empresa Desenvolupament Humà i es dedicà a impartir formació en: Lideratge, Cohesió d’Equips, Coaching, Comunicació, Assertivitat i Confiança Personal, Gestió de Conflictes, Intel·ligència Emocional, Gestió del Temps, Selecció de Personal, etc. Actualment compagina la seva feina formativa en Desenvolupament Humà amb col·laboracions en diferents projectes, docent en escoles d’estiu i en el postgrau d’intervenció psicosocial en situacions d’Emergència i Catàstrofes – Universitat Pompeu Fabra – Barcelona

Desenvolupament Humà

Desenvolupament Humà

Amb una reconeguda trajectòria i experiència en el sector del desenvolupament humà tant a nivell personal com professional, comptarem amb la seva participació en el Primer Fòrum BGB explicant-nos les diferents tipologies de clients utilitzant les tècniques de “PNL (Programació Neurolingüística)” -una poderosa eina, creada per John Grinder i Richard Bandler-.