José Antonio Donaire, expert en turisme

jose-antonio-donaire,-expert-en-turisme

José Antonio Donaire de petit

José Antonio Donaire va créixer a Sant Feliu de Guíxols

José Antonio Donaire, Diplomat en Geografia i Historia és professor titular de la Universitat de Girona i ha estat responsable del Laboratori Multidisciplinar de Recerca en Turisme (LMRT). Actualment, dirigeix l’INSETUR i és professor a la Facultat de Turisme de la UdG.


 

Jose Antonio Donaire

Jose Antonio Donaire

La seva participació en les xarxes socials és molt activa i des de fa uns anys escriu un blog. És un enamorat de la Costa Brava, en concret de Sant Feliu de Guíxols, tot i que va néixer a Salamanca. Les seves passions són l’arròs negre, les cançons de Marlango i Adriana Calcanhoto, els llibres d’Umberto Eco, les pel·lícules de Charles Chaplin, l’olor dels camps mullats per la pluja, el soroll del silenci i els somriures espontanis.

Jose Antonio Donaire en una de les seves intervencions

Jose Antonio Donaire en una de les seves intervencions

Si posem el seu nom a Youtube ens donen més de 7400 resultats. Ha estat entrevistat en centenars d’ocasions, ha participat en conferències, debats,… Es podria dir que Donaire és el resultat de la combinació entre historiador, expert en turisme i professor convertint-lo en un expert comunicador.

Pels seus coneixements del sector turístic comptarem amb la seva presència en el 1r Fòrum BGB i ens donarà les claus per a un nou escenari, els cinc reptes a què s’enfronta el turisme.