Josep Altayó, expert en Montserrat

josep-altayo,-expert-en-montserrat

Josep Altayó (Mataró, 1962) és Diplomat en Turisme per l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Sant Pol de Mar (Universitat de Girona), s’especialitzà en direcció hotelera i fou director d’hotel a la cadena Guitart Hotels. Des de 1997, és director General de L’Agrícola Regional, S.A. (empresa que gestiona el complex de Montserrat) i Director General de la Central de Reserves de Montserrat, S.A.U.

Josep Altayó

Josep Altayó

Quan va arribar a l’ARSA es feia la gestió bàsicament de la part hostalera i restauració. Actualment l’empresa gestiona tot el recinte del santuari, i té tres línies bàsiques d’activitat: hostalera – restauració, serveis para – municipals (vigilància, punts d’informació, neteja…) i cultural, fan la gestió més comercial de venta d’entrades, la botiga… perquè la gestió pròpiament dita del museu la porta la comunitat Benedictina directament.

Turistes a Montserrat

En el 2015 ha realitzat una tesi màster, dins del Màster en Gestió Cultural de la UdG, on ha estudiat la “Gestió del visitant a Montserrat” complint així l’objectiu de poder fer un document acadèmic, amb la informació més rellevant de la gestió turística dels darrers anys a Montserrat.

Per la seva trajectòria i experiència ens acompanyarà en el primer dia del 1r Fòrum BGB parlant-nos de Montserrat i la Comunitat Benedictina, també ens resoldrà dubtes i consultes referents al santuari de Montserrat, com expert que n’és d’aquest indret.